Powerkiten bij u op locatie?

De juiste locatie voor jou evenement

Wij kijken graag naar de mogelijken

Locaties

Powerkiten op locatie

Natuurlijk kunnen wij bij jullie op locatie komen powerkiten om een geweldige clinic te verzorgen. Door onze jaren lange ervaring zijn wij bekend geworden langs bijna de gehele Nederlandse kust. Onze homespot blijft natuurlijk Noordwijk, maar er kan altijd gekeken worden naar de mogelijkheden! Staat jou locatie niet op deze pagina? Geen probleem, laat het ons weten.

Powerkiten in Noordwijk?

Onze homespot Noordwijk is natuurlijk een fantastische plaats om te powerkiten. In Noordwijk zijn wij opgegroeid en powerkiten wij al vanaf jongs af aan. De KSN (Kust Surfvereniging Noordwijk) is de locatie waar wij al onze lessen geven en de mensen kunnen ontvangen. Daarnaast staat Noordwijk staat bekend om haar hippe strandtenten, leuke hotels en relaxte sfeer. Met bijna alle strandtenten en hotels hebben wij nauwe contacten en kunnen we voor iedere groep een leuke middag verzorgen. In Noordwijk powerkiten wij in de wintermaanden over de gehele Noordwijkse kuststrook en in de zomermaanden 150m ten zuiden van de KSN.

Locaties waar wij nog meer powerkite clinics verzorgen zijn:

 • Katwijk
 • Zandvoort
 • Bloemendaal
 • Wassenaar
 • Meijendel
 • Scheveningen
 • Kijkduin
 • Ijmuiden
 • Wijk aan Zee
 • Castricum
 • Langevelderslag
 • Egmond aan Zee

Powerkiten in Katwijk?

De spot waar wij in 2006 zelf ooit zijn begonnen met powerkiten en later kitesurfen. In Katwijk is het powerkiten enorm populair en zo zijn er dan ook maar liefst drie kite (surf) verenigingen. Naast de verenigingen kent Katwijk ook ontzettend veel leuke strandtenten, waar wij goede contacten mee hebben (o.a. Paal14, Surf & Beach, Zeester, KW106 en Het Wantveld).

Mocht je opzoek zijn naar een powerkite clinic in Katwijk in combinatie met een lekker etentje of borrel? Wij regelen het graag voor jullie! Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Powerkiten in Zandvoort?

Langs de gehele Zandvoortse kust is het mogelijk om te powerkiten en is het dan ook nergens verboden, heel fijn ten opzichte van andere toeristische kustplaatsen. In Zandvoort hebben wij zelf onze eerste nationale- en internationale wedstrijden gevaren ook hier weten wij dus de leuke en geschikte plekken te vinden. Zandvoort heeft een aantal zeer leuke strandtenten waar wij wederom goede contacten mee hebben (o.a. Ubuntu, Hippie Fish, Tijn Akersloot, de Spot, Thallasa en de Haven).

Wij komen graag in Zandvoort om hier de meest memorabele powerkite clinic te verzorgen.

Powerkiten in Bloemendaal?

Bloemendaal is een prachtige en feestelijke locatie aan het strand, maar ook perfect om te powerkiten! Misschien een leuk idee om in combinatie met een feestje eerst even uit te waaien op het strand tijdens een powerkite clinic. Zeker op de zondagen is er in de hippe strandtenten van Bloemendaal veel te beleven. Door de weeks keert de rust wat terug en kan er ook heerlijk gegeten of geborreld worden.

Voor vragen of tips over Bloemendaal kun je altijd bij ons terecht!

Powerkiten in Wassenaar?

Een heerlijke rustige kustplaats ten noorden van het drukkere Scheveningen. Wassenaar of ook wel Wassenaarseslag heeft vier ontzettend gezellige strandtenten makkelijk te bereiden en nog fijner om te parkeren. Met alle vier de strandtenten werken wij samen om de leukste uitjes te verzorgen. Golfslag is de strandtent die er naar onze mening toch wel het meest boven uitsteekt en raden wij dan ook aan.

Dus ben je opzoek naar een rustige plek om een uniek en onvergetelijk uitje op het strand te organiseren? Kies dan voor Wassenaar en kom powerkiten!

Powerkiten in Meijendel?

Niet heel erg bekend voor velen denken wij.... Wel een ontzettend leuke plek voor het organiseren van een powerkite clinic. Het strand van Meijendel is namelijk alleen te voet te bereiken via een pad dat door het duin loopt. Na een prachtige wandeling van ongeveer 20 minuten ben je op strand. Op het strand is helemaal niets (geen horeca) en zie je dan ook bijna niemand. Een mooie plek om in alle rust bezig zijn met de powerkites en verder helemaal niets. Een echte aanrader als we het zelf zeggen.

Voor deze locatie kunnen wij speciaal een soort picknick op het strand organiseren met verse broodjes een kopje koffie of thee of misschien een blikje fris voor de energie. Indien je geïnteresseerd bent geraakt en benieuwd bent naar deze prachtige plek? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een powerkite les.

Powerkiten in Scheveningen?

Powerkiten, golfsurfen, kitesurfen en windsurfen.... Scheveningen is misschien wel de hotspot voor al deze super vette sporten. Een wat drukkere plaats maar wel uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, familie-uitje, of vriendenuitje. Scheveningen kent te veel strandtenten om op te noemen. De allerleukste vinden wij zelf Buena Vista! Een ideale plek om te ontspannen en te genieten.

Zelf een goed idee voor een mooie plek in Scheveningen? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden!

Powerkiten in Kijkduin?

De drukte van Scheveningen ontvluchten? Iets ten zuiden ligt Kijkduin. Een steeds populairdere plek om te leren powerkiten en kitesurfen. Bij Kijkduin ligt namelijk de Zandmotor, dit is een stuk strand dat is opgespoten en hierdoor is er enorm veel ruimte ontstaan. Perfect dus voor een powerkite les of clinic. Ook in Kijkduin zijn er gezellige strandtenten waar je heerlijk kunt ontspannen voor of na het powerkiten.

Kijkduin is een plek met enorm veel ruimte en er is dan ook een hoop actie te zien als de wind echt aan is!

Powerkiten in Ijmuiden?

Ook Ijmuiden heeft een groot en breed strand wat uitermate geschikt is voor powerkiten! Ijmuiden bezit eigenlijk over twee stranden; één ten zuiden van de pier en één aan de noordelijke kant van de pier. Afhankelijk van de windrichting kun je het beste bepalen voor welke kant van de pier je moet kiezen voor de beste en meest veilige condities.

Komt de wind uit het Zuiden/Zuidwesten dan kan er beter gekozen voor de Noordelijke zijde. Aan de Noordelijke zijde ook wel de Noordpier van Ijmuiden zitten twee leuke strandtenten (Timboektoe en Aloha).

Komt de wind uit Noordelijke of Noord-oostenlijke richting dan kan er beter gekozen worden om bij de Zuidpier te gaan powerkiten.

Powerkiten in Wijk aan Zee?

Een klein stukje noordelijker dan Ijmuiden ligt Wijk aan Zee. Één van de meest populaire plekken om te powerkiten en kitesurfen voor sporters uit de regio Amsterdam. Wijk aan Zee is een prachtige spot met een breed uitgestrekt strand, zelfs het breedste strand van Nederland en is daarom uitermate geschikt voor een powerkite les of clinic. Wijk aan Zee heeft daarnaast nog een prachtig beschermd duingebied waar heerlijk gewandeld kan worden. Strandtenten en beachclubs zijn razend gezellig!

Powerkiten in Castricum?

In Castricum werken wij samen met kitesurf school 4Wind om ook clinics in het noorden van Nederland te kunnen verzorgen. Op 20 minuten rijden van Amsterdam, Alkmaar of Haarlem ligt Castricum.

Powerkiten in Langevelderslag?

Langevelderslag is onderdeel van Gemeente Noordwijk en ligt 7km noordelijker dan het bekende Noordwijkse strand. Een wat rustigere plek met enorm voor ruimte voor een gezellige powerkite clinic. Langevelderslag heeft een groot parkeerterrein op nog geen 100m van het strand, daarnaast bezit Langevelderslag over leuke horeca. Vaak organiseren wij hier grote groepen van +/- 50 tot 300 personen.

Powerkiten in Egmond aan zee?

Ongeveer 10km ten westen van Alkmaar ligt Egmond aan Zee. Wederom een prachtige plek voor een powerkite clinic. Egmond aan Zee heeft zeven heel erg gezellige strandpaviljoens, daarnaast is er nog een stukje strand wat alleen bereikbaar is per fiets. Egmond aan zee heeft een relatief breed strand met veel ruimte voor watersporten.

TOP