FORGOT YOUR DETAILS?

POWERKITELES

Maak kennis met de kitesport

POWERKITEN

Geniet van zon, zee en strand!

Laat de adrenaline stromen

Ervaar de kracht van de wind

Voor jong en oud

Vanaf 8 jaar

KITE-EXPERIENCE

Wij hebben dit programma ontwikkeld voor mensen die kennis willen maken met de kitesport. Wij brengen u de basis bij om dit veilig te kunnen ervaren. We gaan aan de slag met powerkites en kites waar je ook mee kunt kitesurfen. Alle oefeningen zijn op het strand en we gaan dus niet het water in. De les wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt ongeveer twee uur.

We beginnen met een klein stukje theorie over de wind, veiligheid en materialen waarvan gebruik wordt gemaakt. De rest van de theorie wordt in de praktijk verweven, waardoor je het gelijk ziet en voelt. Nadat u de powerkite goed onder controle heeft, maakt u kennis met de 'echte' kite en gaat u zich laten voort slepen door de kracht die u zelf uit de vlieger haalt. U kunt zelf bepalen hoe hard u wilt gaan en waar heen u gaat. Als de wind echt aan is kunnen we bijna gaan skiën over het strand. Voor extra tips en tricks is er een ervaren instructeur die je alle mogelijkheden met de powerkite kan laten zien. Iedereen kan het leren!!

Prijzen privé lessen

 • Een privé les met 3 personen kost €35,- p.p. inclusief alle materialen.

 • Een privé les met 2 personen kost €45,- p.p. inclusief alle materialen.

 • Een privé les voor 1 persoon kost €65,- p.p. inclusief alle materialen.

  Bent u opzoek naar een uitje voor groepen vanaf 4 personen klik dan hier

  Heeft u zelf speciale wensen voor een powerkite les? Wij zijn nu al benieuwd! Stel u vraag via de mail of neem contact op via de telefoon.
 • Dit is de meest onze meest gekozen powerkitecursus. Je leert de vlieger snel onder de knie krijgen en leert veel van elkaars fouten. De les wordt gegeven met maximaal twee cursisten per instructeur.

  De les kost €45 p.p. reserveer hem direct hier

  De kitesurfles wordt volledig aan jouw tempo aangepast. De leraar zal kijken hoe jij de dingen het makkelijkste oppakt en daar de les op aanpassen.

  Privéles is zeer intensief en kan als voordeel hebben dat je het kiten sneller oppikt. Deze les is custum made

  De les kost €65 p.p. reserveer hem direct hier

  Powerkite les op het Noordwijkse strand; ervaar de kracht van de wind, laat je meeslepen door de vlieger!
  TOP