WHO WE ARE

OUR PASSION

POWERKITE SCHOOL

DRIVEN BY WIND

PREV
NEXT
Wie

wij zijn

Als kleine kinderen zijn wij opgegroeid in Noordwijk met het kitesurfen. De kitesport is onze passie. We zullen je met veel enthousiasme leren powerkiten. We hebben al jaren ervaring met de sport en het geven van lessen en clinics. En zullen er alles aan doen om er een onververgetelijke dag van te maken!

Kwaliteit staat bij ons voorop, wij zijn dan ook de enige school in Nederland die zich specialiseerd in het powerkiten, al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben enorm veel ervaring.

Heeft u wensen die afwijken van onze standaardprogramma's, een bijzondere doelstelling voor uw evenement, of wilt u de activiteiten afstemmen op een bepaald thema? Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij verzorgen uw evenement graag op maat. Onze kennis en ervaring op het gebied van locaties, materialen, etc, staan borg voor een geslaagd en succesvol programma.Naast het kitesurfen en powerkiten gaan wij in de winter ook erg graag op reis naar de mooiste kite- en golfsurf bestemmingen. Wij zijn o.a. al in Zuid-Afrika, Marokko, Kaapverdië, Dominicaanse Republiek, Canarische Eilanden, Tarifa en nog veel meer geweest. Mocht je nou een mooie kitesurftrip of vakantie willen maken dan kun je bij ons altijd terecht voor een passend advies!

Aren-Lee Wilson

Eigenaar & Instructeur

International Kiteboard Organisation Level 2 instructor en VDWS certified instructor.

Sven Wijnands

Manager & Instructeur

International Kiteboard Organisation Level 3 instructo.

Sita Waterbeek

Instructeur

Steven Mineur

Instructeur
TOP