FORGOT YOUR DETAILS?

POWERKITELES

Maak kennis met de kitesport

POWERKITEN

Geniet van zon, zee en strand!

Laat de adrenaline stromen

Ervaar de kracht van de wind

Voor jong en oud

Vanaf 8 jaar

KITE-EXPERIENCE

We hebben dit programma ontwikkeld voor mensen die kennis willen maken met de kitesport. Wij brengen u de basis bij om dit veilig te kunnen ervaren. We gaan kiten met powerkites en kites waar je ook mee kan kitesurfen. Alle oefeningen zijn op het strand. De les wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs en duurt twee uur.

We beginnen met een klein stukje theorie. De rest van de theorie wordt in de praktijk verweven, waardoor je het gelijk ziet en voelt. Nadat u de powerkite goed onder controle heeft, maakt u kennis met de 'echte' kite en gaat u zich laten voort slepen door de kracht die u zelf uit de vlieger haalt. U kunt zelf bepalen hoe hard u wilt gaan en waar heen u gaat. Iedereen kan het leren.

€45 p.p. de les is met maximaal twee personen per instructeur; een privéles kost €65 p.p.

Dit is de meest gekozen cursus. Je leert de vlieger snel onder de knie krijgen en leert veel van elkaar fouten. De les wordt gegeven met maximaal twee cursisten per instructeur.

De les kost €45 p.p. reserveer hem direct hier

De kitesurfles wordt volledig aan jouw tempo aangepast. De leraar zal kijken hoe jij de dingen het makkelijkste oppakt en daar de les op aanpassen.

Privéles is zeer intensief en kan als voordeel hebben dat je het kiten sneller oppikt. Deze les is custum made

De les kost €65 p.p. reserveer hem direct hier

Powerkite les op het Noordwijkse strand; ervaar de kracht van de wind, laat je meeslepen door de vlieger!
TOP